حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

ضمانت امنیتی واشنگتن به صهیونیست‌ها در دیدار گالانت و بلینکن

وزیر خارجه آمریکا در دیدار با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر تعهد قوی واشنگتن در قبال امنیت این رژیم تاکید کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 11
کد خبر: ۲۴۴۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که بلینکن وزیر خارجه آمریکا که به فلسطین اشغالی سفر کرده در دیدار با گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد پیشنهاد آتش بس که شامل آزادی همه اسرا و افزایش کمک به غزه است، گفتگو کرده است.

 

بر اساس این بیانیه، وزیر خارجه آمریکا در این دیدار تاکید کرده است که این پیشنهاد منافع امنیتی بلندمدت رژیم صهیونیستی از جمله ادغام در منطقه را تقویت می‌کند.

 

بلینکن در دیدار با گالانت همچنین از آمادگی رژیم صهیونیستی برای اجرای توافق آتش بس تمجید کرده و مدعی شده است که مسئولیت پذیرش این توافق بر عهده حماس است.

 

وزیر خارجه آمریکا پیش‌تر نیز با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و درباره آخرین تحولات فلسطین و غزه گفتگو کرده بود.

 

بلینکن همچنین در سفر به مصر با عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور این کشور دیدار و درباره تحولات نوار غزه رایزنی کرده بود.سفر بلینکن به قاهره و گفتگو با السیسی درباره تحولات غزه در حالی است که با گذشت هشت ماه از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

 

رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار